Over Diwisoft

Diwisoft beschikt over de know how om de meest veeleisende ontwerpen om te zetten naar uw website. Natuurlijk zijn onze sites en ontwerpen volledig schaalbaar, zodat het beeld in elke resolutie verantwoord blijft.

WordPress

Het WordPress CMS is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan een Blogging tool.

Vanaf versie 6.0 maakt WordPress gebruik van Full Site Editing, in combinatie met de moderne block editor kunnen op deze manier eenvoudig snelle en betrouwbare websites gebouwd worden. Er komen inmiddels bijzonder mooie thema’s op de markt die voor elke branche of beroepsgroep een passende oplossing bieden.

  • Afspraken
  • Betalingen
  • Foto en Video
  • Blogs
juni 2023
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


PHP en MySql

Mocht WordPress nog niet de juiste mogelijkheden bieden om uw webwensen te realiseren, of is een taylor made solution noodzakelijk, dan kunnen we een website ontwikkelen op basis van de beprofde PHP-MySql combi. De database is ontwikkeld om in samenwerking met een PHP script een betrouwbare uitwisseling van data mogelijk te maken. De combinatie wordt tegenwoordig door de meerderheid van de webontwikkelaars gezien als de standaard technologie voor opslag en weergave van webdata.Javascript voor client-side interactie

De verwerking van gebruikers-input gebeurd door PHP op de server waar de pagina gehost wordt. Dit blijkt de meest veilige manier, omdat vertrouwelijke informatie dan niet ongecodeerd over het net wordt gezonden. Ook kan op deze manier de toegang tot de database worden afgeschermd. Er zijn echter situatie waar de gebruiker direct feedback wil over de input. In die situaties, (bijv. bij formulierverwerking), zetten wij JavaScript in als Client Side web language.